Velkommen til MASH Århus

- Modern American Steak House

Elegant og raffineret dining i afslappede og komfortable omgivelser. Vi præsenterer en kulinarisk nydelse og oplevelse, der vil fange sanserne. Det moderne design af restauranten er æstetisk tiltalende for øjet. Ligeledes er den fremragende udskæring af kødet.

''MASH'' betyder Modern American Steak House, og det er præcis, hvad dette sted er. Stemningen i restauranten er trendy og i amerikansk stil med røde lædersofaer, spejle og rummelige lokaler. Vores mad er fremragende - især steaks! Du kombinerer din egen hovedret ved at vælge kød, grøntsager og små retter fra et varieret og godt kombineret menukort. Grillet fisk, hummer eller kylling er en mulighed for dem, der ikke er så opsat på store bøffer.

Der er en bar i restauranten ud mod banegårdspladsen, der tilbyder lette anretninger, hvis du ikke er så sulten. Ligeledes blander bartenderen fremragende cocktails. Prøv f.eks. en "MASH Signature Margarita" med hvid tequila, frisk lime og eukalyptus eller en fadøl af husets øl, udelukkende brygget for MASH i Tyskland. Restauranten byder også på en imponerende samling af amerikanske vine. Hotel Ritz er glade og stolte over samarbejdet med MASH.