Medlemsbetingelser for nyhedsbrev

Med min medlemsstatus accepterer jeg at være medlem af Ritz.dk og giver dermed min accept til, at alle de salgskanaler Ritz.dk benytter må bruge mine oplysninger med markedsføring som formål. Dette kan være i form af særlige tilbud, invitationer, nyheder osv. formidlet på e-mail, sms, brev mv. Jeg har selv ansvar for, at mine personlige oplysninger er opdaterede og har altid mulighed for at tage kontakt til mail@hotelritz.dk hvis jeg ønsker at ændre/slette i mine oplysninger. Ritz.dk gemmer mine personlige oplysninger i deres kundedatabase, som ejes af Smartweb. Mine personlige oplysninger bliver behandlet i henhold til Lov om persondata. Mit medlemskab er uforpligtende og gratis.


§1 BETINGELSERNES OMFANG

Betingelserne gør sig gældende for samtlige kundeklubber, salgskanaler og websites som ejes og administreres af Ritz.dk. I henhold til Lov om persondata forpligter Ritz.dk sig til altid at beskytte dine personoplysninger. Betingelsernes omfang kan ændres uden samtykke fra dig, så du opfordres til at holde dig ajour med dem. Du er altid velkommen til at kontakte Ritz.dk, hvis du er i tvivl om noget vedrørende dine personlige oplysninger.
 

§ 2 HVOR BRUGES DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ritz.dk kan benytte dine personlige oplysninger med markedsføring som formål. Dette kan være i form af særlige tilbud, invitationer, nyheder osv. formidlet på e-mail, sms, brev mv. Du har selv ansvar for, at dine personlige oplysninger er opdaterede og har altid mulighed for at tage kontakt til mail@hotelritz.dk hvis du ønsker at ændre/slette i dine oplysninger. Ritz.dk gemmer dine personlige oplysninger i deres kundedatabase, som ejes af SmartwebDine personlige oplysninger bliver behandlet i henhold til Lov om persondata.
 

§ 3 BRUG AF OPLYSNINGER ANDRE STEDER

3.1 Som bruger af Ritz.dks ydelser giver du samtykke til, at Ritz.dk må videreformidle dine personlige oplysninger til sine samarbejdspartnere. Det vil være samarbejdspartnere, som leverer ydelser på vegne af Ritz.dk og derved har behov for at gøre brug af dine personlige oplysninger for at kunne levere disse ydelser. Denne formidling sker i henhold til stramme regler for fortrolighed og begrænsning af brug og videreformidling af dine personlige oplysninger. Du er altid sikret, at dine personlige oplysninger aldrig videreformidles til en tredjepart uden dit specifikke samtykke. Ritz.dk kan i ganske særlige tilfælde være nødsagt til at videreformidle dine personlige oplysninger til de retslige myndigheder i henhold til loven.
 
3.2 Med jævne mellemrum vil Ritz.dk indsamle ikke identitetsvisende oplysninger fra dig i form af alder, geografi mv. Oplysningerne er til gennerelle brugerberegninger og derfor knyttes der ikke specifikke navne, adresser og andre personlige oplysninger til. Oplysningerne vil primært blive benytte til redaktionelle formål og ind imellem til andet formål internt.
 

§ 4 LOV OM PERSONDATA

Lov om persondata forpligter Ritz.dk til altid at gøre brug af dine personlige oplysninger efter regler gældende i denne lov.