Overnatning Århus

Hvad enten du er på forretningsrejse, romantisk weekendophold eller blot tager en pause fra hverdagens travlhed, så har du brug for et sted at koble af og samle energi. Hotel Ritz tilbyder dig overnatning i hjertet af Aarhus med alt, hvad du har brug for.

Værelserne er, som resten af hotellet, nyrenoveret juni 2014, i moderne art deco stil, som indbyder til afslapning og hygge. Alle værelser har naturligvis eget badeværelse, og vælger du et superior værelse, har du mulighed for at forkæle sanserne med et afstressende karbad. Hold hjemmebiograf i sengen med en god film via kabeltv eller planlæg næste dags møder og oplevelser med gratis WiFi til din smartphone eller laptop. De luksuriøse senge sikrer dig en god nats søvn, så du vågner frisk og veludhvilet.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til overnatning i Aarhus med kvalitet og komfort i højsæde.
 

Enkeltværelse

Skønt enkeltværelse med eget bad og toilet. Sengen på værelset er 90/100*200. Denne værelsestype er indrettet lyst og moderne med interiør i glas og flotte stilrene møbler og har alle de moderne faciliteter, såsom fladskærm med kabeltv, gratis WiFi, telefon samt skrivebord.
Se mere

Queenværelse

Skønt værelse til en, der gerne vil have en lidt større seng, og til to personer der godt kan nøjes med mindre plads. Sengen på værelset er 140*200. Værelset har lige som vores andre værelser fladskærm med kabeltv, gratis WiFi, telefon samt skrivebord
Se mere

Dobbeltværelse

Dejligt værelse med dobbeltseng. Sengen på værelset er 160*200. Værelsestypen er indrettet lyst og moderne med med interiør i glas og flotte stilrene møbler, og har eget bad og toilet samt fladskærm med kabeltv, gratis adgang til WiFi, telefon samt skrivebord.

Se mere

Dobbeltværelse+

Dejligt værelse med dobbeltseng. Sengen på værelset er 180*200. Værelsestypen er indrettet lyst og moderne med med interiør i glas og flotte stilrene møbler, og har eget bad og toilet samt fladskærm med kabeltv, gratis adgang til WiFi, telefon samt skrivebord.

Se mere

Superiorværelse

Stort og komfortabelt dobbeltværelse, der er ideelt, hvis man vil forkæle sig selv eller bare bo ekstra godt. Som dobbeltværelserne har denne værelsestype naturligvis eget bad og toilet, desuden med badekar på værelserne i denne kategori. Sengen på værelset er 180*200. Værelsestypen er indrettet lyst og moderne med interiør i glas og flotte stilrene møbler. Desuden fladskærm med kabeltv, gratis adgang til WiFi, telefon samt skrivebord.

Se mere