BOOKING

5 tips til oplevelser i påskeferien

Hold påskeferien med base på hotel i Århus C

Havde I en fantastisk påskeferie sidste år? Og satser I på at toppe den i år, så kunne en påskeferie i ”Smilets By”, Århus, være sagen. Og med vores ideelle placering i centrum af Århus har I kort til masser af seværdigheder, oplevelser og aktiviteter i hele Østjylland i påskeferien. 

Her får du 4 tips til oplevelser og seværdigheder i påskeferien.


ARoS

ARoS Kunstmuseum byder på kunst i international klasse. Det er blandt èt af Nordeuropas største kunstmuseer, som også eksklusivt byder på ”Your rainbow panorama” – regnbue på toppen med fantastisk panorama view.

 

ARoS byder på 7.000 kvadratmeter udstillingsareal som løbende byder på spændende udstillinger. Årligt er der typisk 3-4 store internationalt orienterede udstillinger, som tiltrækker folk fra hele verden.

 

Ud over den smukke udsigt i regnbuen, kan man nyde en lækker frokost i ARoS Food Hall, som byder på en storslået udsyn over byens tage, og byder dig velkommen til en smagsoplevelse i særklasse. Er man til det mere traditionelle, byder ART Cafeen også på lækre frokostretter.


Dokk1

Dokk1 er et besøg værd for alle - uanset alder. Det store bibliotek byder på oplevelser og aktiviteter, som indgyder til ro, indlevelse og fordybelse. Selve bygningen er som et spændende skattekammer, men nye indbydende oplevelser.


Kvindemuseet i Århus

I Århus’ gamle rådhus finder I Women’s Museum Aarhus, som til stadighed opbygger samlinger og skaber udstillinger, der nyder bred anerkendelse. Hovedfokus er på kvinders kulturhistorie i nyere tid. Samlingerne viser bl.a. tidligere tiders traditionelle kvindeliv, som centreredes omkring husarbejde og moderskab. Der er dog bestemt også plads til at hylde enerne, altså kvinder der gjorde oprør, gik deres egne veje eller på andre måder har udmærket sig.


Racehall: Gocart eller ski og snowboarding

Racehall i Århus byder på masser af spændende udfordringer for jer, der kan lide at have fart på. Først og fremmest kan I køre gocart. Og ikke bare det, men køre gocart på Europas største indendørs racerbane. Og vil I snuse til Formel 1, så har Racehall desuden et RacingRoom med meget realistiske Formel 1 simulatorer. I den anden ende af skalaen - men stadig i Racehalls lokaler - finder I SkiArena. Ja, den er god nok. I kan simpelthen stå på ski og snowboard. I Danmark, ja! Så er ski og snowboarding noget for jer, er I nødt til at besøge SkiArena. Og bliver I sultne, imens I er der, så findes The Diner også i lokalerne. Det er ægte amerikansk diner stil med lækre burgere og dejlige milkshakes eller sodavand.

Lyder Racehall som noget for jer, så finder I mere info om stedet her.
 

 

Book jeres ophold til påskeferien nu

I har, med andre ord, mange muligheder for nogle fantastiske dage i Aarhus og nætterne tilbringer I naturligvis i komfortable senge her på Hotel Ritz.

Vi glæder os til at byde jer velkommen. 

 

Weekendophold

Nyd et dejligt weekendophold i Aarhus på et af byens ældste hoteller
 

Gourmetophold

Lad dig forkæle med et gourmetophold i høj klasse på
Hotel Ritz

Påskeferie
Nyd forårets kommen og solens første varme stråler og mærk historiens vingesus på Ritz

Fra kr. 825

Fra kr. 1.395

Fra kr. 1.295

Weekendophold Aarhus - liv og glade dage Gourmetophold - en sanseoplevelse Påskeferie - Nyd forårets kommen og solens første stråler

 


 

 

Ferieophold

Her får du både pulserende storby, charmerende brostenskvarterer og skønne oplevelser
 

Sommerferieophold

Oplev byens summen og det glade sommerliv i hele byen på dette sommerferieophold

Overnatning

Hotel Ritz tilbyder dig overnatning i hjertet af Aarhus med alt, hvad du har brug for

Fra kr. 1.275

Fra kr. 1.295

Fra kr. 795

Miniferie - oplev komfort og kunst ud over det sædvanlige Sommerferie ophold i Aarhus - nyd byen Book hotel i hjertet af Aarhus på Hotel Ritz

 


 

 

Miniferie - AroSophold

Pinseferie

Juleferie ophold

Nyd et ophold i hjertet af Aarhus, hvor du kan opleve komfort og kunst ud over det sædvanlige.

Tag på minieferie i 3 dage på Hotel Ritz og se pinsesolen danse over Aarhus bugt

Tag på en charmerende rejse tilbage til julen, som den var i gamle dage

Fra kr. 1.125

Fra kr. 1.295

Fra kr. 1.195

Miniferie i Aarhus inkl. AroS billet Pinseferie i Aarhus - se pinsesolen danse Juleophold på Hotel Ritz