BOOKING

Aarhus Street Food

Hvad der hidtil var forbeholdt hovedstaden i Danmark, kan nu opleves i Aarhus. Det store Street Food-marked slog endelig dørene op for madelskende aarhusianere den 19. august ved rutebilsstationen i Aarhus. Aarhus Street Food har til formål at tage de besøgende med på en kulinarisk rundrejse gennem verdenens køkkener og opleve passionen bag madkunsten i de forskellige lande.

 

Street Food er ikke et nyt fænomen. Du har sikkert besøgt mad-markeder og foodtrucks på din sommerferie i udlandet og erfaret den fantastiske sensation af passioneret og autentisk madlavning. I Danmark har vi adopteret dette koncept med et velbesøgt Street Food-marked i København. Men nu skal indbyggere og besøgende turister i Aarhus ikke rejse langt for at mærke den rå atmosfære og smage på de eksotiske retter. To ihærdige iværksættere fra Aarhus, Thomas Bendtsen og Søren Anker, har indsamlet inspiration fra diverse Street Food-markeder rundt omkring i verden og åbnet byens første Street Food-marked, hvor madoplevelsen er i højsædet.

 

Bliv en kulinarisk oplevelse rigere

De forskellige madboder repræsenterer køkkener fra adskillelige lande rundt omkring i verden. Som gæst kan du smage på nationale retter fra bl.a. Mexico, Italien, Vietnam, Caribien og Danmark. Der er noget for enhver smag. Du kan tilmed sammensætte retterne på kryds og tværs, hvis du både skulle få lyst til en mexicansk taco og lidt japansk sushi.

 

Aarhus Street Food har åbent hver dag hele året rundt, så alle indbyggere og besøgende turister kan afprøve det populære koncept og derved få en gastronomisk oplevelse med i bagagen.

 

Rå og autentiske madoplevelser til fair priser

De to iværksættere bag Aarhus Street Food har lige fra begyndelsen haft en klar vision omkring det nyåbnede Street Food-marked i Aarhus; miljøet skal være krydret med en rå og uprætentiøs atmosfære, hvor maden er i centrum. Dette kommer til udtryk ved den uhøjtidelige location ved rutebilsstationen i DSBs gamle busgarager samt ved de forskellige madboder, stande og bænke, der udgør Street Food-markedets sparsomme indretning.

 

Ifølge de to iværksættere, har der været en klar ambition om, at gæsterne skal kunne nyde den rustikke mad i et enkelt og afslappende miljø uden overflødig bordopdækning og pynt. Det er således kun maden, man betaler for. De gastronomiske oplevelser tilbydes derfor til billigere penge end den mad, man kan bestille på en af byens fine caféer og restauranter.

 

Kokke med passion

De mange madboder bliver udelukkende bemandet af passionerede kokke, der lever og ånder for madkunsten. Iværksætterne bag Aarhus Street Food har nøje udvalgt de restaurantøre og kokke, der skal optage pladserne ved madboderne; Street Food-markedet skal emme af dynamik og passion for madkunsten. Maden bliver således kokkereres af ildsjæle, der brænder for at give gæsterne en unik madoplevelse.  

 

Kombiner hotelophold & oplevelser i Aarhus

Lyder Aarhus Street Food som et af de steder du gerne vil besøge? Hold dig ikke tilbage med at booke en overnatning i Aarhus hos Ritz. Hvad end du er ude efter et weekendophold, byferie eller romantisk ophold, bringer Hotel Oasias placering dig helt tæt på, hvor tingene sker.