BOOKING

Classic Car Race

Oplev Classic Race den 25.-28. maj 2018 i Aarhus

Classic Race Aarhus, som de stolte arrangører kalder for Nordeuropas bedste racefestival, har siden 2010 trukket masser af racerentusiaster til Tangkrogen i Aarhus. Løbet har siden begyndelsen været organiseret som et velgørende arrangement, der er ejet af Classic Race Aarhus Fond. Det primære formål er at lave Nordeuropas bedste racefestival, og desuden at støtte børns trafiksikkerhed. Organisationen arbejder hårdt året rundt på at planlægge Classic Race Aarhus, og racefestivalen det ene år er ikke overstået, inden planlægningen af næste års arrangement er gået i gang. Intet mindre end 750 frivillige får festivalen til at gå op i en højere enhed, og de 300 deltagende racerbiler sikrer, at de 40.000 besøgende gæster hvert år er godt underholdt. 
De mange frivillige og partnere bag Classic Race Aarhus arbejder alle for at gavne trafiksikkerheden for børn. Det sker gennem arbejdet med trafiksikkerhed, som foregår ved både uddannelse på trafikskoler, uddeling af hjælpemidler og via økonomisk støtte til trafiksikkerhedsprojekter. Alle har mulighed for at søge om midler til trafiksikkerhedsprojekter, som uddeles en gang årligt.

 

Aktiviteter for alle til Classic Race Aarhus

Programmet til Classic Race Aarhus byder på meget mere end klassiske biler. På Nordeuropas smukkeste racerbane kan både børn, unge og voksne konkurrere i Danmarks vildeste sæbekasseløb, hvor mere end 50 sæbekassebiler skal på banen, fordelt i tre forskellige klasser. Deltagerne inddeles i klasserne 8-11 år, 13-14 år, samt firma- og familiehold. Det sjove sæbekasserace står derfor for god underholdning for både deltagere og tilskuere.

 

Som tilskuer til Classic Race Aarhus har du mulighed for selv at opleve suset på racerbanen. Du kan nemlig få en lynhurtig tur rundt på racerbanen i passagersædet på en af de klassiske racerbiler, for eksempel en af de legendariske DTM-racerbiler eller DST-racerbiler. Disse High Speed Tours finder sted fredag formiddag. Fredag aften markerer Classic Race Aarhus den officielle åbning med en fest i form af en stor og flot indmarch langs Strandvejen. Det indebærer orkester, fanebærere, klassiske biler, deltagende racerbiler, og alt hvad der ellers hører til. Er du til klassiske racerbiler og masser af god underholdning, er Classic Race Aarhus uden tvivl et besøg værd.

 

Nyd en miniferie i Aarhus

Det er oplagt at kombinere Classic Race Aarhus med en forlænget weekend eller en miniferie i Smilets By. Her står Hotel Ritz Aarhus klar til at byde dig velkommen indenfor i vores smukke, arkitektoniske bygning fra 1932 i hjertet af Aarhus. Det legendariske Hotel Ritz Aarhus er en behagelig og rolig oase midt i den travle by, og hotellets indbydende stemning og stilrene design danner de perfekte rammer for et pusterum fra racerløb og andre seværdigheder. 

 

Foruden Classic Race byder Aarhus på en lang række andre muligheder for gode oplevelser. Foretrækker du museumsbesøg er kunstmuseet AROS og arkæologimuseet Moesgaard oplagte muligheder, og er du mere til shopping, kan du uden tvivl få flere timer til at gå i det charmerende Latinerkvarter. Mulighederne er mange, uanset om du vil tilbringe hele din forlængede weekend til Classic Race Aarhus, eller gerne vil opleve hvad byen ellers har at byde på.