BOOKING

Det sker i Aarhus

Aarhus står aldrig stille. Der sker noget i Aarhus hver uge – hele året rundt. Smilets By afholder alt fra teaterforestillinger, kunstudstillinger, koncerter og festivaler til sportsbegivenheder, madmarkeder og sjove arrangementer i Tivoli Friheden. Det er noget for enhver – store som små. Uanset om du søger underholdende indslag, inspirerende arrangementer, kulinariske oplevelser eller kulturel fordybelse, kan du med sikkerhed finde det Aarhus.

 

Efter den officielle åbning af Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad 2017, er et enestående år i Aarhus for alvor skudt i gang. Denne nye titel medfører et hav af kulturelle og nytænkende begivenheder i løbet af året, som vil udfordre, belære og inspirere. År 2017 bliver derfor, uden tvivl, et spændende år i Aarhus med en lang række events og arrangementer, du ikke vil kunne opleve i andre byer. Nøgleord for kulturåret er innovativ tænkning, alternative løsninger og tro på fremtiden. Disse hovedtemaer vil gennemstrømme hver enkelt begivenhed, der bliver afholdt rundt omkring i Aarhus. Besøg Smilets By i 2017 og oplev kulturelle events udover det sædvanlige.

 


Eventkalender

Her finder du en liste over begivenheder i Aarhus for 2018. Vi har samlet de vigtigste højdepunkter i Aarhus i vores eventkalender, som vi løbende opdaterer, så du kan holde dig ajour med de største begivenheder i Aarhus. Eventkalenderen inkluderer alt fra festivaller, sportsarrangementer og teatershows til gastronomiske oplevelser, kunstudstillinger og, ikke mindst, kultur i alle afskygninger. Tag et kig i vores eventkalender og find lige netop de begivenheder, du ikke vil gå glip af i Aarhus. 

Læs mere >>

 

Classic Car Race

Programmet til Classic Race Aarhus byder på meget mere end klassiske biler. Som tilskuer til Classic Race Aarhus har du mulighed for selv at opleve suset på racerbanen. Du kan nemlig få en lynhurtig tur rundt på racerbanen i passagersædet på en af de klassiske racerbiler, for eksempel en af de legendariske DTM-racerbiler eller DST-racerbiler. 

Læs mere


Aarhus Festuge

Aarhus Festuge er en folkefest som tæller stort set alle kunstarter fra dans, teater, udstillinger, klassisk og rytmisk musik over opera, børnekultur, sport og underholdning.

Læs mere >>

 

5 tips til oplevelser i påskeferien

Satser I på at toppe sidste års påskeferie, så kunne en påskeferie i ”Smilets By”, Århus, være sagen. Her får du 4 tips til oplevelser og seværdigheder i påskeferien.

Læs mere >>