BOOKING

Gavekort til hyggeligt hotelophold i Aarhus

Giv et gavekort til én du holder af til ophold og oplevelser i Smilets By Aarhus. Med et hotelophold på Hotel Ritz er der skabt gode rammer for en uforglemmelig tur. Vi er placeret centralt i Aarhus, og det er derfor nemt at komme rundt til mange af de kendte seværdigheder og begivenheder i byen.

 

Det er muligt at vælge mellem flere beløb på gavekortet, så du kan finde det, som du vil give for.

 

Et hotelophold i Aarhus byder også på mange muligheder for gode oplevelser. Se vores eventkalender for et stort udvalg af forskellige begivenheder og arrangementer i Aarhus. En tur til en af disse begivenheder kan f.eks. kombineres med et weekendophold, overnatning for 2 eller andet. Gavekortet giver mange gode muligheder til modtageren.

 

KØB DIT GAVEKORT VED KLIK PÅ BOKSEN:

 

 

 

* Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato.

 

Det kan ofte være svært at finde den helt rigtige gave. Gaven man husker. Gaven der skaber minder.

 

Et gavekort til hotelophold i Aarhus er lige præcis det. Vi er placeret i hjertet af Aarhus. 2 minutter fra banegården og i gåafstend til de fleste oplevelser, restauranter og attraktioner - uanset hvad du er til, så er vi tæt på det.

 

Det er den perfekte gave til at skabe minder. Men den er også ideel, hvis du skal bruge gaven lige NU, for gavekortet kan printes med det samme.