BOOKING

Gavekort til hyggeligt hotelophold i Aarhus

Giv et gavekort til et weekendophold i skønne Aarhus til en, du holder af. Når du glæder modtageren med et hotelgavekort, giver du samtidig en oplevelse og et minde, der vil blive husket tilbage på i mange år. 

 

Er du på udkig efter et gavekort i Aarhus, så er et gavekort til et hotelophold altid en god gaveidé til brudeparret, kæresten, dine forældre eller bare fordi. I Aarhus er der noget for enhver smag, hvad end man er til kultur, kunst, shopping, natur eller gastronomi, og med hotellets helt centrale placering er det nemt at komme rundt og se alt, hvad byen har at byde på.   

 

OBS: Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato.

 

Weekend i Aarhus

Med et gavekort til et ophold på Hotel Ritz er der skabt gode rammer for en uforglemmelig tur, hvor Smilets By kan opleves på helt tæt hold. Da hotellet er beliggende lige ved banegården, ARoS Kunstmuseum og Strøget, har vi en yderst central placering i hjertet af Aarhus. Det gør det nemt at komme rundt og se de mange kendte seværdigheder og attraktioner i byen. Samtidig skaber vi den rolige base, når der skal slappes af og kobles fra efter en minderig dag. Som værende et af Aarhus’ ældste hoteller, har vi dermed stor erfaring i at skabe et dejligt weekendophold med skønne omgivelser og forplejning i top.

 

Du køber gavekortet til et hotelophold hos Hotel Ritz via nedenstående link. Det er nemt at udfylde og printe, og du har mulighed for at vælge imellem flere beløb. Gavekortet er gyldigt i tre år, hvilket giver modtageren rig mulighed for at planlægge sin tur til Aarhus. Vi har med andre ord gjort det nemt for dig at forkæle en, du holder af, med et skønt hotelophold.

 

Skab glæde og minder med et hotelgavekort

Det kan ofte være svært at finde den helt rigtige gave. Gaven, man husker. Gaven, der skaber minder. Når du giver et gavekort til et hotelophold, giver du lige præcis det, da du med til at skabe de fine rammer omkring et minde, som modtageren vil tænke tilbage på i mange år. 

 

Et hotelophold er samtidig en gave, der bringer glæde, uanset om anledningen er kærestens fødselsdag, juleaften, bryllup, jubilæet eller bare fordi. Samtidig er det også ideelt, hvis du er i tidsnød eller mangler en ekstra gave, da du selv kan printe gavekortet med det samme. 

 

Derfor er et gavekort til et weekendophold i skønne Aarhus den perfekte gave til at skabe gode minder og glæde. Vi glæder os til at byde den heldige modtager velkommen til et ophold på Hotel Ritz i hjertet af Aarhus.