BOOKING

Nyd et hverdagsophold i hjertet af Aarhus

Trænger I en pause fra hverdagens praktiske rutiner? Så forkæl lad jer blive forkælet med et velfortjent hverdagsophold på Hotel Ritz lige midt i smilets by.


Det er ikke altid nødvendigt at hive en masse dage ud af kalenderen for at stresse af og få ny energi. På Hotel Ritz giver vi jer mulighed for at nyde et par dage i skønne omgivelser med et hverdagsophold, hvor I kan læne jer tilbage og nyde den afslappende og hyggelige atmosfære.


Et hverdagsophold på Hotel Ritz inkluderer følgende:


Dag 1

  • Indtjekning fra kl. 14.00
  • En lille chokolade-overraskelse på værelset
  • Gratis kaffe/te under hele opholdet
  • Overnatning i et af hotellets hyggelige dobbeltværelser

 

Dag 2

  • Morgenbuffet fra kl. 07.30-10.30 i hotellets vinkælder
  • Vi siger tak for denne gang, når I tjekker ud kl. 11.00

 

Pris

Listepriser 2018*

Enkeltværelse DKK 799 - 1.199
Queen Small Værelse DKK 899 - 1.249

Queen Værelse

DKK 949 - 1.299
Dobbeltværelse DKK 999 - 1.349
Dobbeltværelse+ DKK 1.049 - 1.399
Superior Værelse DKK 1.149 - 1.449


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under opholdet skal I bo på et af vores charmerende dobbeltværelser, der indbyder til afslapning og hygge. Alle værelserne er renoveret med respekt for hotellets historie og i en moderne art deco-stil. De luksuriøse senge sikrer jer en god nats søvn, så I kan vende tilbage til hverdagen med en masse ny energi.


Oplev Aarhus i hverdagen

Når I booker et hverdagsophold på Hotel Ritz i Aarhus, har I måske mest af alt brug for bare at slappe af og tage det hele i et roligt tempo. Men hvis I derimod gerne vil ud at kigge lidt på byen, har I rig mulighed for at gå på opdagelse og opleve Aarhus helt tæt på. Fordelen ved at gøre det i hverdagen er, at I undgår, at de forskellige attraktioner er proppet med mennesker, som de ofte kan være i weekenden.


Aarhus byder på et væld af attraktioner og begivenheder, som I nemt kan komme til og fra på grund af hotellets centrale beliggenhed. Her finder I både butikker, cafeer og restauranter helt tæt på, og ønsker I kulturelle oplevelser, kan I besøge ARoS Aarhus Kunstmuseum eller Musikhuset, der er beliggende blot 300 meter fra hotellet. Med et hverdagsophold er der med andre ord rig mulighed for at opleve Aarhus.


Vi glæder os til at byde jer velkommen på Hotel Ritz i Aarhus.