BOOKING

Musikhuset ophold

Book overnatning

Kombiner dit arrangement i Musikhuset med et ophold på Hotel Ritz, så du kan nyde aftenen og ikke skal tænke på kørsel eller, om du kan nyde et ekstra glas vin eller øl.

 

Hotel Ritz ligger kun et stenkast væk fra Musikhuset samt byens restauranter og barer.

 

Se Musikhusets kalender her

Book overnatning online og SPAR 9% på værelsesprisen med koden: "HAPPY"

 

 

Enkeltværelse

Skønt enkeltværelse med eget bad og toilet. Sengen på værelset er 90/100*200. Denne værelsestype er indrettet lyst og moderne med interiør i glas og flotte stilrene møbler og har alle de moderne faciliteter, såsom fladskærm med kabeltv, gratis WiFi, telefon samt skrivebord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Queenværelse

Skønt værelse til en, der gerne vil have en lidt større seng, og til to personer der godt kan nøjes med mindre plads. Sengen på værelset er 140*200. Værelset har lige som vores andre værelser fladskærm med kabeltv, gratis WiFi, telefon samt skrivebord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dobbeltværelse

Dejligt værelse med dobbeltseng. Sengen på værelset er 160*200. Værelsestypen er indrettet lyst og moderne med med interiør i glas og flotte stilrene møbler, og har eget bad og toilet samt fladskærm med kabeltv, gratis adgang til WiFi, telefon samt skrivebord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dobbeltværelse+

Dejligt værelse med dobbeltseng. Sengen på værelset er 180*200. Værelsestypen er indrettet lyst og moderne med med interiør i glas og flotte stilrene møbler, og har eget bad og toilet samt fladskærm med kabeltv, gratis adgang til WiFi, telefon samt skrivebord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Superiorværelse

Stort og komfortabelt dobbeltværelse, der er ideelt, hvis man vil forkæle sig selv eller bare bo ekstra godt. Som dobbeltværelserne har denne værelsestype naturligvis eget bad og toilet, desuden med badekar på værelserne i denne kategori. Sengen på værelset er 180*200. Værelsestypen er indrettet lyst og moderne med interiør i glas og flotte stilrene møbler. Desuden fladskærm med kabeltv, gratis adgang til WiFi, telefon samt skrivebord.