BOOKING

Påskeferie i Aarhus

Nyd forårets kommen og solens første varme stråler i Smilets By og mærk historiens vingesus med et weekendophold i påsken på Hotel Ritz. Påskeferien er oplagt til at hive et par dage ud af den travle kalender og gå på opdagelse i de spændende arrangementer og aktiviteter, som Aarhus har at tilbyde i påsken. 


Påskeferie pakke

Dag 1

 • Check-in fra kl. 14:00.
 • En lille chokolade-overraskelse på værelset.
 • Gratis kaffe/te i loungen under hele opholdet.
 • Overnatning i ét af vore dejlige dobbeltværelser eller superiorværelser.

 

Dag 2

 • Nyd vores lækre morgenbuffet fra kl. 07:30 til kl. 10:30 i hotellets hyggelige vinkælder.
 • Udforsk smilets by og gå på opdagelse i de små brostensgader og blandt arkitektoniske perler.
 • Afrund dagen med en lækker tre retters middag på enten den fransk inspirerede Restaurant Carlton i Rosengade i Aarhus' hyggelige Latinerkvarter, klassisk dansk mad på Raadhuus Kafeen for foden af det arkitektonisk smukke rådhus eller på Cafe Hack kendt fra DRs P4 program søndag formiddag.
 • Dagen slutter perfekt af med at vende tilbage til endnu en behagelig overnatning i hotellets historiske omgivelser.

 

Dag 3

 • Nyd vores lækre morgenbuffet fra kl. 07:30 til kl. 10:30 i hotellets hyggelige vinkælder.
 • Vi siger tak for denne gang, når I checker ud kl. 11:00

 

Priser

 • Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 1.295,-

 

Tillæg

 • Dobbelt Plus værelsestillæg pris pr. person kr. 50,-
 • Superiorværelsetillæg pris pr. person kr. 100,-


Ankomst & ferie periode

 • Påsken 22. marts - 2. april 2018

 

 

 

 

Med en placering midt i Aarhus centrum bliver det ikke nemmere for jer at komme rundt til alt, hvad Aarhus har at byde på i påskeferien. Her er flere af byens helt store seværdigheder lige udenfor døren. Det første du møder, når du træder ud fra hotellet, er det prægtige Rådhus med sin smukke marmorbeklædning, alt imens der fra hotellet er udsigt til et af landets mest populære kunstmuseer, ARoS Kunstmuseum, hvor du med beundring kan betage forårssolens glitren i det spektakulære kunstværk ”Regnbuen” på museets tag. 

 

Hos Hotel Ritz vil du blive omfavnet af en charmerende, elegant og intim atmosfære, hvor vi har kombineret det traditionelle med et moderne design, og hvor kvalitet og service er i højsædet. Selvom hotellet ligger midt i Aarhus’ pulserende liv, så sætter det rammerne for en behagelig og rolig oase, så du kan nyde et skønt weekendophold i påsken.  

 

Har du lyst til at tilbringe påskeferien på et weekendophold i Aarhus’ smukke omgivelser, så har vi her samlet en pakke til påskeferien, hvor afslapning, luksus og forkælelse er i højsædet.

 

Aktiviteter i Påsken i Aarhus 

Der er altid noget at se eller opleve i Aarhus, og det er ikke nogen undtagelse i påsken. Udover den store palette af attraktioner, der er til hverdag, er der også ofte specialarrangementer og -aktiviteter i forbindelse med påskeferien i Aarhus. 

 

Uanset om du er til kulturelle oplevelser, gourmet eller shopping, så har Aarhus et væld af aktiviteter at byde på i påsken. Foruden det populære ARoS Kunstmuseum, er nogle must-see’s Den Gamle By og Moesgaard Museum. Her kan du på en helt ny måde få lov til at opleve historien helt tæt på, som den var engang igennem autentiske og virkelighedstro udstillinger. 

 

Er du interesseret i shopping, er Aarhus også den helt rette by. Her ligger Strøget og alle dets mange butikker samt stormagasinerne Bruuns Galleri, Salling og Magasin inden for en nær afstand. Når fødderne trænger til et hvil, kan du slå dig ned på en af byens hyggelige caféer, hvor du kan få fornyet energi og fylde maven med en lækker frokost.  

 

Aarhus har med andre ord noget for enhver smag. Vi glæder os til at give dig et dejligt weekendophold i påsken på Hotel Ritz.