BOOKING

Romantisk weekendophold

Trænger du og din bedre halvdel til at slappe af og nyde hinandens selskab? Tag på en romantisk get-away og bo i hjertet af Aarhus. Hotel Ritz er et af Aarhus’ ældste hoteller, og vi har derfor god erfaring i at skabe de perfekte rammer for et romantisk weekendophold i lækre omgivelser, imens I oplever det fantastiske Aarhus. 

 

Hos Hotel Ritz har vi samlet et tilbud til dig, så I får alt det bedste til et romantisk weekendophold samlet i én pakke. 

 

Tilbud Romantisk Weekendophold

Dag 1

  • Det er muligt at checke ind fra kl. 14.00
  • En lille chokolade-overraskelse på værelset
  • Lækker tre-retters middag i romantiske omgivelser på enten den fransk inspirerede Restaurant Carlton på Rosengade i Aarhus’ Latinerkvarter eller klassisk dansk mad på Raadhus Kaféen.
  • Romantisk overnatning på et af vores dejlige dobbeltværelser eller superiorværelser.

 

Dag 2

  • Nyd vores lækre morgenbuffet i vores hyggelige kælder fra kl. 7.30 til kl. 10.30.
  • Vi siger tak for denne gang, når I checker ud kl. 11.

 

Priser

  • Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 825,-

 

Tillæg

  • Dobbelt Plus værelsestillæg pris pr. person kr. 25,-
  • Superiorværelsestillæg pris pr. person kr. 50,-

 

Ankomstdage

  • Ankomst muligt torsdag, fredag, lørdag og søndag

 

Læs mere om Restauranterne her:

Restaurant Carlton
Rådhus Kaféen
Café Hack

 

 

 

Oplev det romantiske Aarhus sammen

Hotel Ritz ligger som en rolig oase midt i Aarhus’ pulserende midte kun 100 meter fra Banegårdspladsen. Der er derfor ikke langt til de mange seværdigheder, som Aarhus har at byde på. Er I til shopping ligger Bruuns Galleri, Salling og Magasin ikke langt derfra, imens Strøget og dets mange butikker og caféer ligger lige rundt om hjørnet. Herefter kan I tage en lille kaffepause i det hyggelige Latinerkvarter eller måske i det populære cafémiljø ved åen. 

 

Ønsker I at pryde jeres romantiske weekendophold med kulturelle oplevelser sammen, har Aarhus også en bred palette af seværdigheder, der er værd at se. Med kun 300 meter til det kendte kunstmuseum ARoS er det et oplagt besøg. Ellers kan også nævnes Musikhuset, Dokk1 eller måske en tur i Den Gamle By, hvor I sammen kan opleve Aarhus, som den så ud engang. 

 

I Aarhus er der mange muligheder for en romantisk weekend, hvad enten I er til at opleve byen eller blot nyde hinanden på vores hotel i lækre omgivelser og med udsøgt mad. Efter en romantisk dag venter en yderst komfortabel overnatning på et af vores dejlige værelser. Næste morgen står vi klar med en delikat morgenmadsbuffet i vores hyggelige vinkælder. Her kan I nyde de lækre morgenretter sammen, imens I tænker tilbage på en skøn weekend i kærlighedens navn. 

 

Hotel Ritz byder kærligheden indenfor. Vi glæder os til at byde jer velkommen til et romantisk weekendophold på Hotel Ritz i Aarhus.