BOOKING
Enkeltværelse

Enkeltværelse

Skønt enkeltværelse indrettet i moderne art deco stil med interiør i glas og flotte stilrene møbler, og har alle de moderne faciliteter, såsom fladskærm med kabeltv, gratis WiFi, telefon samt skrivebord. Sengene på værelset er 90/100x200 cm (enkeltseng) og værelset er ca. 10 m2.

Queen small værelse<br>

Queen small værelse

Skønt lille værelse indrettet i moderne art deco stil med interiør i glas og flotte stilrene møbler og har har alle de moderne faciliteter, såsom fladskærm med kabeltv, gratis WiFi, telefon samt skrivebord.Sengen er 140x200 cm (dobbeltseng) og værelset er ca. 11m2. Vi anbefaler dette værelse til en overnatning eller to, da sengen fylder godt i værelset.

Queenværelse<br>

Queenværelse

Queen-værelset er indrettet i moderne art deco stil med interiør i glas og flotte stilrene møbler, og har eget bad og toilet samt fladskærm med kabeltv, gratis adgang til WiFi, telefon samt skrivebord. Queen-værelset er et dejligt værelse med dobbelt-seng 140x200 cm og værelset er 13m2. Hotel Ritz er 100 % røgfrit.

Dobbeltværelse<br>

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse er indrettet i moderne art deco stil med interiør i glas og flotte stilrene møbler, og har eget bad og toilet samt fladskærm med kabeltv, gratis adgang til WiFi, telefon samt skrivebord. Sengen på værelset er 160x200 cm (queen-size) og værelset er ca. 14 m2. Hotel Ritz er 100 % røgfrit.

Dobbeltværelse+

Dobbeltværelse+

Dobbeltværelse+ er et dejligt værelse indrettet i moderne art deco stil med interiør i glas og flotte stilrene møbler, og har eget bad og toilet samt fladskærm med kabeltv, gratis adgang til WiFi, telefon samt skrivebord. Sengen på værelset er 180x200 cm (King size) og værelset er ca. 20 m2.

Superior værelse

Superior værelse

Stort og komfortabelt dobbeltværelse, der er ideelt, hvis man vil forkæle sig selv eller bare bo ekstra godt. Som superior værelse har denne værelsestype naturligvis eget bad og toilet, desuden med badekar på værelserne. Værelsestypen er indrettet i moderne art deco stil med interiør i glas og flotte stilrene møbler. Desuden fladskærm med kabeltv, gratis adgang til WiFi, telefon samt skrivebord. Sengen på værelset er 180x200 cm (King size) og værelset er ca. 25 m2.

Rooms

Denne side venter på at blive opdateret.