BOOKING

Sport i Aarhus

I Aarhus har du mange muligheder for at opleve sport på absolut topplan i Danmark. Her får du inspiration til gode sportsoplevelser, når du vil bruge et par timer på topsport som fodbold, håndbold og basketball.
 

AGF – Aarhus’ fodboldstolthed

AGF er topklubben når det kommer til fodbold i Aarhus. På hjemmebanen Ceres Park er der god mulighed for at se fodbold fra Superligaen, når AGF spiller hjemmekampe. Efter sigende er pausepølsen også god.
 
Klubben AGF har stolte traditioner i dansk fodbold med 5 mesterskaber og hele 9 pokaltitler. De 9 pokaltitler er dansk rekord.
 
Derudover har AGF gennem tiderne leveret flere spillere til det danske landshold, deriblandt Martin Jørgensen, som nåede 100 kampe i landsholdstrøjen og Flemming Povlsen og Kent Nielsen, som begge var med på landsholdet, der blev europamestre i 1992.
 

Århus Håndbold – benhård håndbold for herrer

Århus Håndbold er en forholdsvis ung klub, da den blev etableret i 2001. Dengang hed klubben Århus GF, men nu er navnet altså Århus Håndbold og holdet er et hamrende solidt håndboldhold i herrernes bedste række i Danmark.
 
Århus Håndbold har i sin korte levetid vundet både sølv og bronze, men et mesterskab har klubben stadig til gode.
 
Du kan se Århus Håndbold i aktion live på hjemmebanen i NRGi Arena, hvor mange af damelandsholdets håndboldkampe desuden også spilles.
 

Bakken Bears – Basketball i topklasse

Er du mere til basketball, så prøv at fange en kamp med Danmarks mest dominerende baskethold i de sidste mange år. Bakken Bears har indtil videre 14 danmarksmesterskaber og 9 pokaltrofæer på kontoen, og intet tyder på at de har tænkt sig at drosle ned på ambitionerne foreløbig.
 
Bakken Bears spiller deres kampe i Vejlby-Risskov Hallen og vælger du en af deres kampe vil du sandsynligvis lægge mærke til den meget høje mand under kurven. Det er Chris Christoffersen, som desuden i 2015 har medvirket i det populære TV2 program Vild Med Dans.
 

3 barer hvor du kan se Champions League

Er du i Aarhus, og vil du gerne se Champions League fodbold, så går der muligvis et par år inden AGF når dertil, men indtil da kan du se Champions League fodbold på flere pubs og barer i Aarhus.
 
Vi giver dig her 3 tips til hvor du kan se fodboldkampe med de store europæiske hold som Bayern München, FC Barcelona, Real Madrid, PSG, Manchester United, Chelsea osv.
 
Waxies - Frederiksgade 16 i Aarhus
På Waxies får du klassisk pubmiljø og udover at se fodbold på storskærme er der gode muligheder for at nyde en kold fadøl.

 
Sherlock Holmes Pub - Frederiksgade 76A i Aarhus
Sherlock Holmes Pub er opkaldt efter den berømte detektiv og her finder byens største udvalg af internationale øl og et bredt udvalg af gode whiskyer.
 
Pubben har eksisteret siden 1992 og er en traditionel engelsk pub lige i midten af Aarhus.
 
Udover Champions League er der her også mulighed for at se Premier League, Superligaen og sågar rugby, når der spilles Six Nations og Rugby World Cup.

 
Tir Na Nog - Frederiksgade 40 i Aarhus
Det noget spøjse navn skyldes at Tir Na Nog er en irsk pub. Tir Na Nog kommer fra keltisk mytologi og er navnet på landet, hvor du er ung for evigt.
 
Her har du også muligheder for at se Champions League og Premier League, og pubben er altid garant for god stemning.

 
Champions League kampe spilles typisk tirsdage og onsdage bortset fra finalen, som spilles på en lørdag.
 
Kampe i Superligaen, Håndboldligaen og Basketligaen spilles ofte i weekenderne, men kan også spilles på hverdage. Tjek hjemmesiderne og find kamprogrammerne for at finde den kamp, du gerne vil se.