BOOKING

Storcentre i Aarhus

Storcenter og stormagasiner i Århus

Storcentre er populære som aldrig før. Og fuldt forståeligt. Her får du mange specialbutikker samlet på ét sted og du har tag over hovedet imens du shopper. Det er hygge på højt plan. Her får du en oversigt over storcenter og stormagasiner i Århus. Så ved du, hvor du skal gå hen for at shoppe.


Salling Århus

Salling Århus er et klassisk stormagasin, som ligger i forbindelse med Strøget i Århus. I 1906 slog Ferdinand Salling dørene op til, hvad der skulle blive en stor succes. I dag finder du afdelinger for tøj og mode, velvære, gaveideer, livsstil, fødevarer og indretning og stormagasinet har naturligvis sit eget parkeringshus, ligesom du også kan nyde en kop kaffe i Starbucks, som har lejet lokaler i forbindelse med Salling Århus.


Bruuns Galleri

I Bruuns Galleri, som ligger sammenbygget med Aarhus Banegård, finder du et væld af specialbutikker. Du finder butikker indenfor områderne Bolig, Dagligvarer, Børn & Unge, Personlig pleje, Sport & Fritid, TV & Elektronik, Restauranter, Service og Modetøj. Du finder blandt andet butikkerne Bog & Idé, Nike, Fona, Humac, Baresso, Emmery’s, Matas, Lakrids by Johan Bülow, BR, H&M, Bahne, Imerco, Selected, Footlocker og Triumph. Her er gode muligheder for at holde dankortet varmt. Bruuns Galleri har naturligvis også sit eget parkeringshus.


Magasin

Langt de fleste danskere kender stormagasinet Magasin. I Århus finder du Magasin på adressen Immervad 2-8. Magasin Århus har eget p-hus, hvis du ankommer i bil, og her finder du afdelinger for dametøj, herretøj og børnetøj, samt bolig- og skønhedsprodukter. I Magasin kan du vælge og vrage mellem et hav af kendte brands og det er helt op til dig selv, hvor dyr shopping turen skal være.


Storcenter Nord

På Finlandsgade i Aarhus N finder du Storcenter Nord, som tilbyder gratis parkering i både kælder og på taget. I Storcenter Nord finder du mange lækre specialbutikker, deriblandt ECCO, Gamestop, Name it, Frellsen Chokolade, Japan Photo, qUINT og Kaufmann. Du har gode muligheder for at finde en eller flere butikker der passer præcis til dig.


Bazar Vest

I Bazar Vest finder du en samling af specialbutikker såsom slagtere, bagere, købmænd, caféer, restauranter, smykkebutikker og sidst men ikke mindst en grøntafdeling, som via det omfattende udvalg gør den enestående i Jylland. Skal du bruge noget bestemt grønt, så har du overordentlig gode chancer for at finde det her. Du finder Bazar Vest i bydelen Gellerup.


City Vest

Som det er tilfældet med Storcenter Nord, så har du muligheden for gratis parkering ved City Vest. Derudover for du over 50 specialbutikker, supermarkeder og et madtorv. Blandt butikkerne finder du Deichmann Sko, Gelfisk, Gina Tricot, Hunkemöller, Intersport, Photo Care og The Body Shop. Disse og mange flere butikker giver dig gode muligheder for at power shoppe, hvis du er i humør til dét.


Viby Centret

Viby Centret finder du i bydelen Viby J, som ligger i det sydlige Århus. Med 38 specialbutikker har du optimale muligheder for at gøre dine indkøb inden for et lille område. Blandt butikkerne er Synoptik, Tommy Hilfiger, Tiger, Maibom Eurowalk, Matas og Sportmaster og du kan således lufte shopping-genet betragteligt ved at besøge det hyggelige center i Viby.


Veri Center

Veri Center ligger i bydelen Vejlby Risskov og her finder du 25 specialbutikker og både en Kvickly, Fakta og Netto. Blandt specialbutikkerne er Ostejyden, Optik Hoffmann, Det Lune Brød, Post Danmark og Rekord Rens. Veri Center er et hyggeligt sted, som er velegnet når du skal have familien med.


Udover disse storcenter muligheder i Århus er der naturligvis også alle de andre butikker i midtbyen, men vil du have butikkerne samlet ét sted, og vil du gerne have tag over hovedet, mens du går fra butik til butik, så bliver det ikke nemmere, end hvis du vælger et eller flere af disse stormagasiner.