BOOKING

Vinterferie i Aarhus

Vinterferie med tid til fordybelse og oplevelser

Benyt vinterferien til at lade op på energifronten. Find inspiration og bliv forundret af Kviums mange ansigter på ARoS. Giv dig tid til fordybelse og afslapning med en god bog på en af byens bogcafeer. Tag til vinterjazz oplev jazz på en helt ny måde. Og smag på byens bedste fastelavnsboller.
 

Maskerade på ARoS (udstilling)

ARoS. Aros Allé. Sidste chance for at opleve Michael Kviums forunderlige portrætudstilling ”Fools” (slutter 15.02.15). En sand maskerade af ansigter og udtryk - skræmmende, underfundige, underholdende og mangfoldige. Præcis som mennesker er.
 

Vinterjazz (musikfestival)

Fra den 5-22. februar vil Aarhus ja, faktisk hele landet lyde af jazztoner. Læg vejen forbi Studenterhuset og lyt til elektronisk og moderne jazz i åbningsweekenden. Oplev et sansebombardement af moderne, avantgarde og smooth jazz med både danske og internationale kunstnere på Atlas den 13/2. Se det fulde midtjyske program her
 

Tid til fordybelse i litteraturen og kunsten

Aarhus byder på flere hyggelige og interessante bogcafeer. Besøg Løves bog- og Vincafe i Nørregade og synk ned i de bløde lænestole med en god bog og tilhørende kaffe eller måske et glad vin. Aarhus Kunstbygnings bogcafe byder på spændende litterære kunstbøger og internationale kunstmagasiner. Nyd det sammen med cafeens hjemmebag og friskbrygget kaffe. Og så er det samtidig en rigtig god mulighed for en tur på udstillingerne, som rummer et bredt udvalg af samtidskunst.
 

Historisk fastelavn

Oplev fastelavnshistorien smelte sammen, når Den Gamle By holder åbent fra den 7-15. februar. I renæssancegården laves fastelavnsris, som de var i 1700-1800 tallet. Eller smag på Kong Christian den 5. anisbolsjer. Historien fortæller, at kongens livlæge dryppede anisdråber på kongens medicin, for at få den til at glide ned. Hos bageren kan I smage på hjemmebagte fastelavnsboller og andet godt. Med eller uden børn er Den Gamle historiske by altid en oplevelse.
 

Her får du byens bedste fastelavnsboller

Schweizerbageriet. M.P. Bruuns Gade.  Det historiske bageri, som kan dateres helt tilbage til 1800 tallet, har et overdådigt udvalg af lækre fastelavnsboller. Især de ”gammeldaws” kan varmt anbefales.
 
Aarhus byder på et væld af gode vinterferieaktiviteter og alt sammen inden for gåafstand. Så selv om vinterkulden bider er der aldrig langt til næste stop.  I januar og februar tilbyder vi et særligt vinterferieophold.
 
Velkommen til og rigtig god fornøjelse.

Book dit vinterferie ophold på Hotel Ritz Aarhus City her >>