BOOKING

Weekendophold

Oplev Aarhus fra Hotel Ritz

Det kan være befriende at komme væk fra hverdagens trummerum, men det behøver ikke involvere dyre flybilletter eller den helt store planlægning. Tag en tur inden for landets grænser og oplev det fascinerende Aarhus fra første parket. Hotel Ritz, i hjertet af Aarhus, garanterer dig et weekendophold med kun det bedste: lækre omgivelser, udsøgt mad og atmosfære i den absolutte superliga. Du kan tilmed holde en forlænget weekend på vores hotel i Aarhus, hvis du vælger at tage imod vores tilbud om at blive en dag ekstra.

 

Vil du gerne overraske en med et weekendophold? Så læs mere om vores gavekort.
 

Nyd et dejligt weekendophold i Aarhus på et af byens ældste hoteller, Hotel Ritz.

 

Tilbud Weekendophold

Dag 1

  • Det er muligt at checke ind fra kl. 14:00.
  • En lille chokolade-overraskelse på værelset.
  • Lækker tre retters middag på enten den fransk inspirerede Restaurant Carlton på Rosengade i Århus' Latinerkvarter eller klassisk dansk mad på Raadhus Kafèen.
  • Overnatning på ét af vores dejlige dobbeltværelser eller superiorværelser.

 

Dag 2

  • Nyd vores lækre morgenbuffet i vores hyggelige kælder fra kl. 07:30 til kl. 10:30.
  • Vi siger tak for denne gang, når du chekker ud kl. 11:00.

 

Priser

  • Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 825,-

 

Tillæg

  • Dobbelt Plus værelsestillæg pris pr. person kr. 25,-
  • Superiorværelsetillæg pris pr. person kr. 50,-

 

Ankomstdage

  • Ankomst muligt torsdage, fredag, lørdage og søndag.

 

Læs mere om Restauranterne her:

 

 
* BEMÆRK at fra midt november kan restauranterne være fuldt bookede fredag og lørdag på grund af julefrokoster. Ring til os, så kan vi være behjælpelige med at at finde andre gode restauranter under jeres weekendophold. Vi kan også henvise til vores JULEOPHOLD

 


 

 

Aarhus byder på et væld af attraktioner og begivenheder året rundt. Vi har lavet et godt tilbud, så I kan nyde et weekendophold i Jyllands hovedstad – Vi glæder os til at byde jer velkommen på Hotel Ritz i Aarhus.
 
Hotel Ritz er beliggende kun 100 m fra Banegårdspladsen og lige skråt overfor Aarhus Rådhus. Rundt om hjørnet ligger strøget med sine mange butikker, cafeer og restauranter. Er du på udkig efter kulturelle oplevelser, er hotellet også et perfekt udgangspunkt. Med sine kun 300 meter til Aros og Musikhuset, kan der snildt blive tid til en udstilling eller to. Ønsker du til at se Aarhus, som den var engang, så tag en gåtur i Den gamle by, der også ligger indenfor gåafstand fra hotellet. Er du til sport, så grib dine kære under armen og oplev en superligakamp med byens hold, AGF, på Atletion, eller tag til en håndboldkamp på Ceres Park og Arena.